Τι περιμένεις;
Φτιάξε την ιστοσελίδα σου
και δες την επιχείρησή σου
να ακμάζει

Συνάντηση

Σχεδιασμός

Υλοποίηση

Testing

Παράδοση

Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Η Gam ltd δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης & συντήρησης λογισμικού (κατασκευή ιστοσελίδων & e-shops), την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα της πληροφορικής και την ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών (web applications).

Στη Gam ltd πιστεύουμε ότι για να είναι επιτυχημένη η κατασκευή ενός ιστότοπου, απαιτεί έναν τεχνολογικά καταρτισμένο προγραμματιστή (web developer), έναν ταλαντούχο γραφίστα (web graphic designer) και τέλος έναν έμπειρο σύμβουλο marketing (SEO specialist) για την κάλυψη των αναγκών της προώθησής του.
 
Στην πορεία μας έχουμε αναπτύξει εκατοντάδες Interactive Projects με βασικά πλεονεκτήματα το σύγχρονο design, την εύκολη πλοήγηση του επισκέπτη/χρήστη και την ανάπτυξη κώδικα υψηλών προδιαγραφών ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα κατασκευής ιστοσελίδων (SEO Standards – W3C). Οι ιστότοποι που κατασκευάζουμε είναι απόλυτα συμβατοί (responsive) με όλες τις mobile συσκευές, όπως tablets & smartphones.
 

Εμπειρία & Ολοκληρωμένες Λύσεις

Δημιουργία & Σύνδεση με Social Media

Τα Κοινωνικά Δίκτυα μπορούν να μετατραπούν σε καθοριστικούς παράγοντες αύξησης των πωλήσεων σας. Δημιουργούμε λογαριασμούς σε όλα τα Social Media που επιθυμείτε και σας συμβουλεύουμε για το ποια θα είναι αποδοτικότερα ανάλογα με την επιχείρηση σας. Επίσης σχεδιάζουμε τις εικόνες προφίλ και εξώφυλλου ώστε να συμφωνούν με τα χρώματα της ιστοσελίδα σας ώστε να έχετε μια ομοιόμορφη παρουσία στο διαδίκτυο. Επίσης μπορείτε να αναθέσετε τη διαχείριση των Κοινωνικών σας Δικτύων στους Social Media Experts της Gam ltd ώστε να αναλάβουμε εμείς να αυξήσουμε τις πωλήσεις και τους πελάτες σας..

SEO (Search Engine Optimization)

Eίναι, η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις, κατά την παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας μέσω μηχανών αναζήτησης. Το έμπειρο προσωπικό της Gam ltd θα σας βοηθήσει να προωθηθείτε 1η στις μηχανές αναζήτησης (Google seaurch, bing κα)

Αναβάθμιση Ιστοσελίδας

Σε περίπτωση που διαθέτετε ήδη κάποιο site αλλά δεν συνάδει με τη ποιότητα των υπηρεσιών-προϊόντων σας και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της επιχείρησή σας, μπορούμε να το αναβαθμίσουμε ή να εξετάσουμε το ενδεχόμενο για κατασκευή ιστοσελίδας εξ’ αρχής.

Αξιολογήστε την ικανότητά μας στην κατασκευή ιστοσελίδων, επισκεπτόμενοι ενδεικτικά έργα μας.

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!